Llavors d'idees
Llavors d'Idees

Llavors d'Idees (5)

Els títols d’aquesta col·lecció volen transferir els coneixements de la Universitat a la resta de la societat i són, per tant, obres amb un eminent esperit divulgatiu perquè arribin al gran públic, més enllà de l’estricta aplicació a la docència i a la recerca.

Published in Llavors d'Idees

Reflexiones, a través de la práctica científica, en torno a una visión epistemológica para el tercer milenio

Entender la ciencia desde dentro (o por lo menos intentarlo) revisa los criterios de la ciencia y su filosofía, al tiempo que expone los problemas más importantes a los que se enfrenta la Humanidad en la relación entre ciencia y sociedad. Para elaborar esta obra, los autores se han basado, por una parte, en argumentaciones de diversos especialistas en epistemología y, por otra, en las ideas que ha generado la práctica cotidiana de la labor científica. Lecturas pausadas y experiencias son, pues, el fundamento de este corto ensayo, a la vez subjetivo y empírico.

Compra el libro

Enlace a Google Books

Published in Llavors d'Idees

L’objectiu d’aquest llibre és tractar d’entendre de forma senzilla les raons que han fet possible l’èxit dels vins del Priorat. Les condicions físiques d’aquesta comarca són úniques: la deforestació i l’erosió dels vessants han fet més difícil la vida dels ceps, i com a resultat produeixen un escàs però concentrat most. Malgrat aquestes condicions adverses, el treball de la gent del Priorat i la mateixa història de la comarca han aconseguit que aquests mostos concentrats i ben madurats, conreats en costers amb poc sòl fèrtil, minso i en condicions difícils, es converteixin en uns vins de forta personalitat i qualitat.

Compra el llibre

Cerca a la web

Notícies

  • Sant Jordi 2023 amb Publicacions URV
    Un any més Publicacions URV se suma a la celebració de la Diada del Llibre amb les darreres novetats editorials…
  • Concurs #LlegeixPURV
    Aquest Nadal des de Publicacions URV volem animar-vos a llegir i consultar els nostres llibres i revistes. Per això hem…