El secret del vi del Priorat: el terrer, la història o la seva gent?

L’objectiu d’aquest llibre és tractar d’entendre de forma senzilla les raons que han fet possible l’èxit dels vins del Priorat. Les condicions físiques d’aquesta comarca són úniques: la deforestació i l’erosió dels vessants han fet més difícil la vida dels ceps, i com a resultat produeixen un escàs però concentrat most. Malgrat aquestes condicions adverses, el treball de la gent del Priorat i la mateixa història de la comarca han aconseguit que aquests mostos concentrats i ben madurats, conreats en costers amb poc sòl fèrtil, minso i en condicions difícils, es converteixin en uns vins de forta personalitat i qualitat.

Compra el llibre

Informació addicional

  • Autor: Armand Paz
  • Any de publicació: 2008
  • Editorial: Universitat Rovira i Virgili
  • Col·lecció: Llavors d'idees, 4, 1a ed.
  • Pàgines: 64
  • Mida: 17x24 cm
  • Enquadernació: r
  • ISBN: 978-84-8424-096-9
  • Preu: 10 €
  • Llengua: Català
Llegir 15321 vegades

Cerca a la web

Notícies