Recerca

Recerca (41)

En aquesta col·lecció hi tenen cabuda totes aquelles obres que són fruit del treball documental i de recerca. S’hi troben títols tant d’autors individuals com de grups d’estudi, relacionats amb tots els àmbits de coneixement científic de la Universitat Rovira i Virgili.

Published in Recerca

Aquest llibre desenvolupa tres línies d’estudi: polítiques memorials, fronteres i turisme de memòria, i memòria, art i educació. S’hi inclouen ponències d’investigadors experts en la temàtica de la memòria, i es presenten experiències de bones pràctiques en la museïtzació dels espais memorials, en el món artístic i en l’educatiu. També s’hi presenta l’experiència en comú entre els participants, a partir de pràctiques i experiències compartides, estratègies d’èxit a l’hora d’implicar diferents actors de l’àmbit local en la implementació de projectes de memòria. Així, doncs, en aquest llibre es posa tot aquest coneixement a l’abast de la societat, per tal que pugui ser útil en les reflexions i les accions relacionades amb les memòries, amb la voluntat de contribuir a una comprensió global dels temes tractats.

 

 

Compra el llibre en paper

Compra el llibre digital

 

Published in Recerca

Teoría y práctica

La obra que tiene entre las manos ha sido escrita por docentes del ámbito de la enfermería de la Universitat Rovira i Virgili en colaboración con profesores de otras universidades catalanas. Está dirigido a todas aquellas enfermeras y estudiantes que están interesados por esta función propia de la profesión: la búsqueda.

Actualmente la enfermería debe familiarizarse con los recursos y las metodologías para facilitar la actividad investigadora; este es el gran reto de la investigación enfermera que puede contribuir a lograr mejoras en el bienestar de las personas, y a aumentar la calidad de los cuidados. No pretende ser un texto de técnicas de investigación, sino un manual sobre la investigación en enfermería desde la teoría y la práctica.

Compra el libro en papel

Comprar el libro digital

 

 

Cerca a la web

Notícies