Revista Catalana de Dret Ambiental
Revista Catalana de Dret Ambiental

Revista Catalana de Dret Ambiental (1)

La Revista Catalana de Dret Ambiental és una coedició del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona. Així ambdues institcuions mostren el seu compromís amb la recerca de qualitat, el servei a la societat i la protecció del medi ambient. És una publicació científica semestral, d'accés obert i gratuit, amb una política lingüística oberta que vol ser un punt de referència per a una comunitat científica i professional creixent, dinàmica i viva al voltant del dret ambiental.

 

La 'Revista Catalana de Dret Ambiental' és el resultat d'una col·laboració entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona. Aquesta publicació semestral pretén contribuir a divulgar el treball dels investigadors d'aquest àmbit científic arreu, així com ser una font d'informació de referència per a tots aquells interessats en aquesta matèria.

D'una banda, a través dels estudis i notes, la 'Revista Catalana de Dret Ambiental' vol esdevenir una publicació de referència en aquest àmbit, tot oferint treballs de qualitat en l'àrea del dret ambiental, així com en àrees científiques relacionades. El sistema d'avaluació doble a cegues, així com una política editorial compromesa amb l'assoliment d'un alt nivell científic dels treballs, ha de servir per garantir que els estudis i notes que hi apareguin siguin d'interès per als estudiosos d'aquest camp, tot assenyalant les línies de recerca més dinàmiques.

A més, sobretot a través de les cròniques, la 'Revista Catalana de Dret Ambiental' vol esdevenir una eina de consulta útil per al món acadèmic i per a professionals del dret que vulguin estar al dia de les novetats contínues que es produeixen en l'àmbit del dret ambiental, tant pel que fa a la legislació com pel que fa a la jurisprudència.

La política lingüística oberta de la Revista, així com la seva disponibilitat lliure a la xarxa, han de contribuir-ne a la difusió, tot convertint-la en un punt de referència i en un fòrum de debat per a una comunitat científica i professional creixent, dinàmica i viva.

Podeu trobar els números de la revista a la pàgina web

www.rcda.cat

 

Cerca a la web

Notícies

  • Sant Jordi 2023 amb Publicacions URV
    Un any més Publicacions URV se suma a la celebració de la Diada del Llibre amb les darreres novetats editorials…
  • Concurs #LlegeixPURV
    Aquest Nadal des de Publicacions URV volem animar-vos a llegir i consultar els nostres llibres i revistes. Per això hem…